Veel gestelde vragen

De gemiddelde levertijd bedraagt 7-15 dagen. Mijn producten worden namelijk direct vanuit de leverancier naar jou verzonden. Hierdoor kan ik besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten en kan ik de producten tegen een eerlijke prijs aanbieden en de verzendkosten voor eigen rekening nemen.

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Je kunt de status van je bestelling checken via de volgende link:

Volg je bestelling Heb je 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan even contact met me op.

Omdat ik werk met verschillende leveranciers kan het zo zijn dat producten afzonderlijk van elkaar verzonden worden. Als er items uit je bestelling ontbreken ontvang je deze doorgaans na 2-3 dagen.

Mijn excuses voor het ongemak.

Straling-vrij neemt altijd de verzendkosten voor haar rekening.

Let op: dit geldt niet voor verzendkosten van retourverzendingen.

Voeg je artikel(en) toe aan het winkelmandje en ga door naar afrekenen. Daar vind je een tekstvakje waar je de kortingscode kan toepassen.

Bekijk hiervoor de Ruilen en retourneren pagina

Je bevestiging moet in normale omstandigheden binnen 15 minuten zijn ontvangen. Controleer de reclame of spam folder van je e-mail. Mocht je de bevestiging niet hebben ontvangen en deze wenst te hebben neem dan contact op via het contactformulier