Over ons

Hoi, ik ben Sofie

In 2018 werd mijn zoontje Boris geboren. Direct na zijn geboorte had hij last van ernstige slaapproblemen en leek ontzettend veel hoofdpijn te hebben. Helaas hielpen ontelbaar veel onderzoeken in het ziekenhuis niet. 

We waren radeloos....

Tot wij door een vriend werden gewezen op een onderzoek van Pr. Belpomme (2016) waarbij onderzoek is gedaan naar mogelijke gevolgen van elektromagnetische straling (EMF). 

Na de eerste maatregelen in huis merkten we al heel snel de positieve effecten. Eindelijk leek mijn kleine mannetje wat rust te krijgen. Sindsdien heb ik veel onderzoek gedaan naar de gevolgen van elektromagnetische straling en wat ik hiertegen kon doen om mij en ook zeker om mijn familie te beschermen. 

Over Straling-vrij
Helaas ontkom je er niet aan om volledig straling vrij te leven, maar dit kan wel grotendeels worden beperkt! Ik vond nergens een goede website met alle producten die mij konden helpen.

Met Straling-vrij wil ik een platform creëren waarbij jij niet meer verder hoeft te zoeken. Voor nu is mijn aanbod nog beperkt aangezien het vrij complex is om geschikte leveranciers te vinden. Bezoek de website regelmatig om nieuw producten te checken! 

Zeer waarschijnlijk zal ik binnenkort ook persoonlijke ervaringen en nieuwe inzichten delen in een blog sectie. 

*update* 
Elke dag is een zoektocht en geeft ons nieuwe inzichten. Zo hebben we kracht gevonden in meditatie en Reiki. Een nieuwe website is in ontwikkeling waarbij enkele artikelen zijn toegevoegd waar wij onze kracht uit halen. 

Help mee
Elke dag ben ik bezig om nieuwe artikelen te zoeken om jullie te helpen. Mis je een artikel wat op deze website zou moeten staan? Stuur even een e-mail via info@straling-vrij.nl en wie weet staat jouw suggestie straks op de website!

Eerlijke prijzen
Ik vind dat je niet teveel moet betalen voor beschermende artikelen. Daarom heb ik ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier naar jou toe te sturen.

Wij betalen voor jou de verzendkosten zodat je altijd kunt bestellen met GRATIS verzending. 

Kijk gerust rond op de website en ik hoop dat ik je verder kan helpen met mijn producten.