Nieuwe ervaring met psychedelica

Nieuwe ervaring met psychedelica

Naast mijn persoonlijke ervaringen met betrekking tot spiritualiteit en meditatie zocht ik nog meer naar antwoorden. Antwoorden diep in mijzelf. Een gevoel waar ik niet bij kon, maar een diep verlangen om deze wel te ontdekken. 
Ik kwam via mijn persoonlijke netwerk in contact met Jeroen van Trpprz en met passie vertelde hij mij hoe magic truffels, of hoe hij ze liever noemt psilocybine truffels, zijn leven en visie op het universum hebben veranderd. 
Ik was geïntrigeerd door zijn verhaal en passie, maar poeh, psychedelica, dat is niet zomaar iets en wat ik zomaar zou doen. Jeroen heeft me absoluut niet proberen over te halen en hij vertelde dat als het tijd voor me is dat ik er zelf op terug zou komen. 
Weken gingen voorbij en er waren veel momenten dat ik aan het gesprek met Jeroen terug dacht. Via een e-mailtje nam ik weer contact met hem op waarop hij antwoordde om even telefonisch contact op te nemen. Na een mooi gesprek had ik mijn besluit genomen. Ik ga dit doen! Ik wilde er niet een hele ceremonie van maken, maar aangezien ik niemand met deze ervaring in mijn netwerk heb leek het me niet zo prettig om het alleen te moeten ondergaan. Dit vertelde ik Jeroen, waarop hij me aanbood om tripsitter te zijn. Ook dit moest hij me even uitleggen. Het komt er kort op neer dat hij bij mijn ervaring erbij zou zijn om me te begeleiden en eventueel kalmeren als ik de ervaring te intens zou vinden. Aangezien ik connectie met hem voelde ben ik hierop in gegaan. 
De afspraak was enkele weken later bij mij thuis, want een bekende en veilige omgeving is prettig. Jeroen had voor mij de Atlantis truffels mee genomen. Terwijl we praatten over het proces en wat ik kon verwachten sneed hij de truffels klein en vroeg hij me alvast wat water te koken. Zijn persoonlijke favoriete manier voor het innemen van de truffels is door er thee van te zetten. Lekker relaxed achterover en sippen. Het duurde wel eventjes. Het gekookte water moest eerst afkoelen want anders zou dit werkzame stof afbreken. En nadat er een kopje truffelthee was gezet moest dit ook nog even trekken. 
Daarna ging ik in comfortabele kleding achterover leunend verder kletsen terwijl ik eerst de helft van de thee op dronk en ongeveer de helft van de fijngesneden truffels had opgelepeld. Na ongeveer drie kwartier viel het me op dat ik mijn kamer anders ervoer. Kleuren waren veel dieper en ik voelde me anders. We hielden op met kletsen en Jeroen liet me mijn ervaring ervaren. Ik heb voor mijn gevoel uren met gesloten ogen op de bank gezeten. Zó véél gedachten schoten door mijn hoofd, maar uiteindelijk heb ik de antwoorden gekregen die ik zocht. Het was een intense ervaring, maar onvergetelijk en ongelooflijk spiritueel. 

Dus mocht je je in dit verhaal herkennen en wil je fijne persoonlijke begeleiding dan kan ik je van harte Jeroen van Trpprz aanbevelen!